Disclaimer / Privacyreglement

Mahjong-initiatief Pe-ling resp. Mahjong-genootschap Pe-ling is gericht op volwassenen uit Uithoorn & De Ronde Venen e.o.
  • De georganiseerde speelavonden zijn primair bedoeld voor spelers die in staat zijn om zelfstandig het spel te kunnen spelen.
  • Voor geïnteresseerden die het spel willen leren spelen worden regelmatig cursussen georganiseerd.
  • Minderjarigen hebben te allen tijde toestemming nodig van hun ouders om deel te nemen aan door ons georganiseerde evenementen, cursussen, etc.

Persoonlijke gegevens die u invult in een formulier op de website worden vertrouwelijk behandeld (conform de disclaimer en het privacy-reglement)

Om diensten beschikbaar te kunnen stellen, is het noodzakelijk dat in een aantal gevallen uw persoonsgegevens worden verwerkt.
Deze gegevens bestaan uit:
1. Gegevens die uzelf invult op formulieren (al dan niet op de website)
2. Gegevens die u op andere wijze kenbaar maakt.

Deze gegevens betreffen veelal uw identiteit en bereikbaarheid (zoals e-mailadres, naam of andere NAW-gegevens) en staan soms in verband met de door u gestelde vraag of aangevraagde dienst.
Daarnaast zijn gegevens, die op basis van door u behaalde prestaties, aan uw naam worden gekoppeld zoals bijvoorbeeld wedstrijd- en/of kwalificatieresultaten.

Door mee te spelen, u aan te melden voor het lidmaatschap of u aan te melden voor enig evenement gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:
U gaat ermee akkoord dat uw persoonlijke data wordt gebruikt voor organisatorische doeleinden (badges, presentaties, publicatie van resultaten en/of ranglijsten, etc.);
U heeft geen bezwaar tegen het gedurende het evenement maken van foto’s of video en de eventuele publicatie daarvan. De rechten van deze materialen zijn en blijven van de organisatie van het toernooi.
Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend door de organisatie gebruikt en worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.
Uitzondering: De ledenlijst wordt gedeeld met de leden; in 2016 t/m 2018 is deze ook gedeeld met de Nederlandse MahjongBond.Cookies
De providers kunnen statistische informatie verzamelen en/of gebruik maken van cookies.
Deze website maakte t/m 10/10/'17 (GMT) gebruik van Google Analytics.
Uitgebreide privacyverklaring


De gemeente Uithoorn (Noord-Holland) bestaat uit: Uithoorn, Thamen, De Kwakel.

De gemeente De Ronde Venen (Utrecht) bestaat uit: Mijdrecht, Amstelhoek, De Hoef, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Abcoude, Baambrugge.

De Prinses Irenebrug verbindt deze twee gemeenten aan de Amstel.